Skip to content

Kraanmachinist

Opmeer, Noord-HollandUitvoeringDeJongCeba

Over deze vacature


Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een ervaren kraanmachinist. In deze veelzijdige baan werk je aan uiteenlopende projecten met verantwoordelijkheden op het gebied van straatwerk en grondverzet. Ons werkgebied is regio Noord-Holland. Je vervult je functie op een minigraver van 3,5 ton met vacuüm. Je werkt bij ons met goed onderhouden materieel.

Jouw werkzaamheden 

Als kraanmachinist word je breed ingezet voor alle typen kraanwerkzaamheden:

  • Baanmaken;
  • Graafwerkzaamheden;
  • Kleine rioolwerkzaamheden;
  • Machinaal aanbrengen van bestratingsmateriaal;
  • Stellen van banden, kolken, bochtbanden, inritblokken ect.

Wat neem jij mee

Wie zoeken wij? 
Naast het hebben van relevante werkervaring vinden wij het belangrijk dat je als kraanmachinist betrouwbaar bent en zelfstandig kan werken. Voor de veiligheid en een optimale uitvoering van het werk zien we graag dat je zaken overlegt en op een open manier communiceert met je collega’s.

Daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B/BE en het VCA certificaat.

Werken voor DeJongCeba
Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we praktisch ingesteld. Werk je bij DeJongCeba, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen pak je beet, samen gaan we ervoor. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen.


Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij DeJongCeba doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als team in voor mooie projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, aannemers en tuincentra. Dat doen we al 40 jaar. En met succes!


Wil jij dat ook? Solliciteer dan direct!
Solliciteer direct via de solliciteren button. Heb jij nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Joost Groefsema via 06-10457827, of per e-mail: jgroefsema@dejongceba.nl.

Opmeer, Noord-Holland
Uitvoering
DeJongCeba

of