Overslaan naar content

(Leerling) Grondwerker / Voorman

 • Zwanenburg, Noord-Holland
UitvoeringMarkus B.V.

Over deze vacature

Krijg jij energie van het verzetten van allerlei grondwerkzaamheden? Sta jij graag met je voeten in de klei en heb jij er geen moeite mee om eens vies te worden? Dat is deze functie voor jou! Zorg samen met je collega's voor een metamorfose van de omgeving! 

Wat ga je doen? 

Als grondwerker/ voorman ben je de aangewezen persoon om samen met collega’s aan diverse mooie projecten te werken die variëren van omvang. Met jouw team ben je verantwoordelijk voor het transformeren van een oud terrein naar een volledig nieuwe omgeving. Het begint met sloopwerkzaamheden, gevolgd door het saneren van de bodem. Deze maken jullie vervolgens bouwrijp zodat de bouwer zijn werk kan doen. Graafwerkzaamheden, riolering en waterleidingen aanleggen: alle voorzieningen zijn dankzij jou en het team aanwezig. Jullie leveren het project op wanneer de bouw is afgerond en ook het straatwerk en de groenvoorziening klaar zijn: De metamorfose van de omgeving is volbracht!

Wat neem jij mee? 

Jij hebt al een aantal jaar ervaring binnen de infra als grondwerker/ voorman of volgt op dit moment een infra opleiding. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en kwaliteit en veiligheid staan bij jou hoog in het vaandel. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project.

Wat neem jij mee

“Binnen Markus zijn er korte lijnen, iedereen kent elkaar en er heerst een informele sfeer! De diverse leuke activiteiten vanuit de personeelsvereniging dragen hier zeker aan bij!”

Werken bij Markus is veel meer dan alleen een mooie functie!
Wij zijn een regionale aannemer waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken en dit is jouw kans om ook deel uit te gaan maken van dit daadkrachtige team. Bij Markus houden wij van denken in mogelijkheden en aanpakken! We hebben een relatief jong team op ons bedrijfsbureau en door de informele werksfeer en open cultuur is het hier prettig samenwerken. Met onze uitdagende regionale projecten, betrokken collega's en eigen materieeldienst zijn wij erg tevreden.

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over het werken bij ons?

 • Ruim 95% van ons beveelt ons aan als werkgever;
 • Wij hebben veel plezier in ons werk;
 • Wij voelen ons gehoord, gesteund en vrij om vragen te stellen;
 • Binnen Markus is er veel aandacht voor veiligheid;
 • Wij zijn trots op de werksfeer, omgang met elkaar, ons materieel, de sportmogelijkheden en de prachtige projecten die we samen maken!

Wat bieden wij jou verder?

 • Een competitief salaris o.b.v. opleiding/ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. 
 • Een smartphone die je ook privé kunt gebruiken.
 • Een werkgever met oog voor vitaliteit: elke donderdag een bootcamp of maak jij liever gratis gebruik van de sportschool op kantoor?
 • Een werkgever waarin doorgroei echt mogelijk is!


Zie jij het helemaal zitten om als Grondwerker / Voorman bij Markus aan de slag te gaan?

Solliciteer direct via de 'sollicitatie' knop! Wil je meer informatie of voldoe je niet helemaal aan dit ‘plaatje’ maar denk jij toch de persoon te zijn die wij zoeken? Bel dan met Ferry Lörinc op 0651090434, of mail naar ferry.lorinc@markusbv.nl.


 • Zwanenburg, Noord-Holland
Uitvoering
Markus B.V.

of