Skip to content

Projectcoördinator Waterwerken

Zaandam, Noord-HollandUitvoeringHoogvliet Flobe

Over deze vacature


Onze topper Roel gaat het binnenkort rustiger aan doen. Voor de (gedeeltelijke) vervanging van Roel zoeken wij een fulltime Projectcoördinator. Bij voorkeur iemand met infra-ervaring.

Over de functie
Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en calculeren van de projecten en je geeft ondersteuning aan de projectuitvoering. Je weet precies wat er ‘binnen en buiten’ speelt en je houdt je van ‘a tot z’ bezig met de projecten. Dat doe je in overleg en nauwe samenwerking met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers.

Je controleert gegevens, stemt af met de opdrachtgever en vraagt waar nodig vergunningen aan. Je bestelt materiaal/materieel, hebt afstemming met onze leveranciers en stelt de benodigde werk-, verkeer-, en kwaliteitsplannen op. Uiteraard bewaak je de begroting en draag je zorg voor een tijdige facturatie van de termijnen.

De functie van Projectcoördinator bij Hoogvliet-Flobe Waterwerken is nieuw. Dat betekent dat deze op jouw ervaring en kennis kan worden afgestemd. Er is genoeg te doen, in overleg is veel mogelijk!

Wat neem jij mee

Jij hebt:
- Ervaring als werkvoorbereider of als projectcoördinator (civiel is een pré)
- Ervaring met RAW/UAV-GC
- Organisatieskills en verantwoordelijkheidsgevoel

Jouw profiel
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en kwaliteit en veiligheid vind je belangrijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project. We zijn een flexibele organisatie met veel vrijheid in de indeling van de werkdagen, jij kunt de daarbij behorende verantwoordelijkheid goed aan.

Over Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V.
Als specialisten in waterwerk realiseert Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V. vakkundig damwanden, steigers, vlonders, beschoeiing en bruggen. Met eigen materieel bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn we actief in o.a. nieuwbouwwijken of op moeilijk bereikbare projectlocaties in en aan water. Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V. is onderdeel van de Bussola Groep.

Word onze nieuwe collega
Werk je bij Hoogvliet-Flobe Waterwerken B.V., dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Naast persoonlijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden bieden we jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Daarnaast krijg je de beschikking over een leaseauto, laptop en smartphone. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

Interesse?

Bij interesse zien we je cv en motivatie graag tegemoet! Solliciteer direct via de button hiernaast of mail je cv en motivatie naar apply@bussolagroep.recruitee.com.


Voor vragen over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Martin van Leeuwen via 06-51362943. Mailen kan ook via: m.vanleeuwen@hoogvliet-flobe.nl.Zaandam, Noord-Holland
Uitvoering
Hoogvliet Flobe

of