Overslaan naar content

Rioleur/Buisleidinglegger

 • Zwanenburg, Noord-Holland
UitvoeringMarkus B.V.

Over deze vacature

Werk jij graag voor een daadkrachtige aannemer waar jouw mening er echt toe doet? Ben jij flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer? Kom dan ons team van rioleurs en buisleidingleggers versterken! 

Waaruit bestaan je dagelijkse taken als Rioleur / Buisleidinglegger?

Jouw taak binnen ons teams is om ervoor te zorgen dat rioleringen en buisleidingen op onze projectlocaties veilig en op de juiste manier worden gelegd of verlegd. Het betreft buisleidingen met een diameter van twee centimeter tot twee meter in diverse materialen. Denk hierbij aan beton, PVC, HDPE, GVK en gietijzer. Het gaat om ondergrondse leidingen voor riolering, water, drainage en warmte-koude leidingen. Hierbij is een goede risicobeheersing erg belangrijk om graafschade te voorkomen. Als vakman ben je betrokken bij projecten vanaf de inrichting van het bouwterrein tot en met de oplevering. Kortom je takenpakket is enorm breed.

 • Het aanleggen en verbinden van de buisleidingen.
 • Meedenken in het veilig oplossen van problemen.
 • Maatvoering (maken van inmeetschetsen van aangelegd werk).
 • Zicht houden op de projectplanning en het aanwezige materiaal.
 • Aanwezig zijn bij toolbox meetings en andere bijeenkomsten met betrekking tot Veiligheid, Gezondheid en Milieu.
 • Bereidheid tot het uitvoeren van andersoortig werk.

Nauwe samenwerking, afstemming en open communicatie zijn van doorslaggevend belang in onze dienstverlening. Als buisleidinglegger op onze projecten in de regio “groot” Amsterdam wordt er bovendien een beroep gedaan op jouw creativiteit, flexibiliteit en communicatieve skills. Kun jij dit aan?

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden jou vanzelfsprekend een marktconform salaris, en bijbehorende voorwaarden. Daarnaast stellen wij een bedrijfsauto met gereedschappen beschikbaar. Markus BV is een regionale aannemer waar enthousiaste, ambitieuze en gedreven mensen werken en dit is jouw kans om ook deel uit te gaan maken van dit daadkrachtige team. Bij Markus BV houden wij van denken in mogelijkheden en aanpakken! We hebben een professioneel team en door de informele werksfeer is het bij ons prettig samenwerken. Als je je wilt ontwikkelen bieden wij daartoe mogelijkheden middels opleidingen en doorgroeimogelijkheden.


Wij vinden dat wij het goed voor elkaar hebben bij Markus. Met onze eigen materieeldienst, waarin al het denkbare materieel en hulpmaterieel aanwezig is, betrokken collega’s en natuurlijk niet te vergeten onze uitdagende regionale projecten zijn wij erg tevreden en kunnen wij met plezier ons werk doen. Bij Markus kennen wij elkaar allemaal, niet alleen door de samenwerking op de projecten. We hebben een zeer actieve (en creatieve) personeelsvereniging die regelmatig iets leuks organiseert en Markus is een werkgever die graag een aantrekkelijke werkplek biedt. Daarnaast hechten wij veel waarde aan een open cultuur waar saamhorigheid en betrokkenheid heerst en onze medewerkers zich thuis voelen.

Wat neem jij mee

Onze wensen, jouw profiel?

Denk jij dat deze baan jou op het lijf geschreven is? Dit is ons wensenlijstje:

Jij bent een vakman, een gekwalificeerde rioleur, buisleidinglegger. Je bent flexibel, stressbestendig en een echte teamplayer. Het is praktisch om in de regio te wonen daar wij onze werkzaamheden regionaal uitvoeren. Wij vinden het verder belangrijk dat je bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

Verder beschik je over:

 • Ervaring in deze of een soortgelijke functie;
 • Kennis van de gebruikte technieken en werkwijzen;
 • Een VCA-certificaat;
 • Een rijbewijs.


Zie jij het helemaal zitten om als Rioleur/ Buisleidinglegger bij Markus aan de slag te gaan?

Solliciteer direct via de 'sollicitatie' knop! Wil je meer informatie of voldoe je niet helemaal aan dit ‘plaatje’ maar denk jij toch de persoon te zijn die wij zoeken? Bel dan met Ferry Lörinc op 0651090434, of mail naar ferry.lorinc@markusbv.nl.

 • Zwanenburg, Noord-Holland
Uitvoering
Markus B.V.

of