Overslaan naar content

Stratenmaker(s)

  • Opmeer, Noord-Holland
UitvoeringDeJongCeba

Over deze vacature


Ben jij de stratenmaker die een steentje wil bij dragen aan ons team? 

Als stratenmaker leg je nieuwe bestrating aan en voer je reparaties uit. Je kunt hoogtes uitzetten, vlijen en egaliseren. Ook kun je banden, knippen en kolken zetten. Verder ben je zowel bekend met onder de hamer straten als machinaal straten.


DeJongCeba, al 40 jaar een succes!
Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we praktisch ingesteld. Werk je bij DeJongCeba, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen pak je beet, samen gaan we ervoor. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen.


Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij DeJongCeba doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als team in voor mooie projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, aannemers en tuincentra. Dat doen we al 40 jaar. En met succes!

Wat neem jij mee

Wat zoeken wij?
Bij voorkeur zoeken wij een stratenmaker met ervaring. Weinig tot geen ervaring? Ook geen enkel probleem, wij leren je alle fijne kneepjes van het vak! Ook vinden wij het belangrijk dat onze nieuwe werknemer betrouwbaar is en zelfstandig kan werken. Daarnaast ben je in bezit van rijbewijs B/BE en het VCA-certificaat.

Herken jij je hierin? Solliciteer direct! 

Solliciteer direct via de solliciteren button. Heb jij nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Joost Groefsema via 06-10457827, of per e-mail: jgroefsema@dejongceba.nl.


  • Opmeer, Noord-Holland
Uitvoering
DeJongCeba

of