Skip to content

Uitvoerder

Opmeer, Noord-HollandUitvoeringDeJongCeba

Over deze vacature

Ga jij als uitvoerder werken voor het meest innovatieve infra-bedrijf in Westfriesland? 


Wij zoeken een ervaren, deskundige en vooral gemotiveerde Uitvoerder!
Als Uitvoerder ben jij van A tot Z betrokken bij onze projecten in straatwerk, rioolwerk en grondverzet. Je houdt uitstekend overzicht op de lopende projecten en houdt alle betrokkenen op de hoogte; je collega’s in de uitvoering, je collega’s van het bedrijfsbureau én de opdrachtgever. Jij bent het aanspreekpunt.

Jouw werkzaamheden

  • Organiseren en coördineren van de uitvoering;
  • Uitvoeren van ons KAM- en veiligheidsbeleid;
  • Aansturen van het team;
  • Bewaken van de planningen;
  • Opstellen van begrotingen;
  • Bewaken/controleren van de voortgang;
  • Bewaken/controleren van de kwaliteit van het werk.

Wat neem jij mee

Wie zoeken wij? 
Je bent zelfstandig, hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en durft beslissingen te nemen. Jij kunt goed analyseren en werkt nauwkeurig. Door jouw kennis en ervaring ben jij in staat op verschillende niveaus te communiceren en organiseren. Je bent bovendien proactief, flexibel, klantgericht, stressbestendig en een echte samenwerker.

Verder beschik je over minimaal mbo werk- en denkniveau, heb je een opleiding richting civiele techniek gevolgd en heb je werkervaring in een soortgelijke functie. Voldoet jouw profiel niet volledig aan bovenstaande maar is dit wel jouw droombaan? Ook dan horen wij graag van je!


Werken bij DeJongCeba

Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we praktisch ingesteld. Werk je bij DeJongCeba, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen pak je beet, samen gaan we ervoor. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen.


Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij DeJongCeba doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als team in voor mooie projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, aannemers en tuincentra. Dat doen we al 40 jaar. En met succes!

Wil jij dat ook? Je bent van harte welkom!

Solliciteer direct via de solliciteren button. Heb jij nog vragen? Neem dan telefonisch contact op met Joost Groefsema via 06-10457827, of per e-mail: jgroefsema@dejongceba.nl.

Opmeer, Noord-Holland
Uitvoering
DeJongCeba

of