Overslaan naar content

Uitvoerder Waterwerken

  • Zaandam, Noord-Holland
UitvoeringHoogvliet Flobe

Over deze vacature


Als specialisten in waterwerk realiseert Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V. vakkundig damwanden, steigers, vlonders, beschoeiing en bruggen. Met eigen materieel bedienen we zowel de particuliere als de zakelijke markt en zijn we actief in o.a. nieuwbouwwijken of op moeilijk bereikbare projectlocaties in en aan water.

En dat gaat goed, daarom hebben we extra handen nodig. Op dit moment zijn we op zoek naar een (meewerkend) Uitvoerder Waterwerken. Bij voorkeur iemand met infra-ervaring, opgedaan in functies als waterwerker, grondwerker, voorman of uitvoerder.

Wat ga je doen?
Als meewerkend uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van uiteenlopende waterwerkprojecten. Je stuurt medewerkers, leveranciers en onderaannemers aan op locatie en draait zelf ook regelmatig in de uitvoering mee. Voor alle projecten houd je vinger aan de pols qua budget, planning en de vereiste kwaliteits-, en veiligheidsnormen en draag je zorg voor de projectadministratie. Nauwe samenwerking, afstemming en open communicatie tussen kantoor en het werkveld is daarbij zeer belangrijk.

Wat neem jij mee

Jouw profiel
Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, en kwaliteit en veiligheid vind je belangrijk. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je hebt een professionele en positieve werkhouding. Daarnaast denk je graag mee om op efficiënte wijze projecten te realiseren. Jij bent een echte teamspeler en draagt bij aan de goede sfeer binnen het team en op het project. We zijn een flexibele organisatie met veel vrijheid in de indeling van de werkdagen, jij kunt de daarbij behorende verantwoordelijkheid goed aan.

Wij verwachten dat jij:
- ervaring hebt in de GWW of cultuurtechnische sector
- affiniteit hebt met waterbouw
- beschikt over mbo werk- en denkniveau
- beschikt over een rijbewijs B-E

Werken bij Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V.
Werk je bij Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V., dan word je voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Als onderdeel van de Bussola Groep staat Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V. voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie aan.

De werkomstandigheden zijn prettig en we bieden jou een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Bouw & Infra. Van onze medewerkers verwachten we een professionele nieuwsgierigheid; eigen initiatief wordt beloond. Een uitdagende werkomgeving dus, met een fijne werksfeer!

Hoogvliet Flobe Waterwerken B.V. is onderdeel van de Bussola Groep.


Interesse?

Solliciteer direct via de button hiernaast of mail je cv en motivatie naar apply@bussolagroep.recruitee.com.
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met Martin van Leeuwen via 06-51362943. Mailen kan ook, via: m.vanleeuwen@hoogvliet-flobe.nl.

  • Zaandam, Noord-Holland
Uitvoering
Hoogvliet Flobe

of