Overslaan naar content

Stagiair / Afstudeerder

  • Zaandam, Noord-Holland
UitvoeringSturm B.V

Over deze vacature

Kom kennismaken! 

Zoek je een civiele stage of afstudeerplek?

Ga dan bij Sturm aan de slag als hbo-stagiair Civiele Techniek/Infra of mbo-stagiair Middenkaderfunctionaris Infra, of vergelijkbare richting. Je werkt mee aan de meest uiteenlopende infraprojecten in de westelijke Randstad. Ook als laatstejaars hbo-student krijg je bij Sturm volop de kans om op interessante civiele vraagstukken af te studeren. Wie kennis maakt met Sturm, bouwt aan carrièrekansen!

Wat neem jij mee

Ondergrondse infra: ons specialisme
Wij zijn Sturm bv, onderdeel van Bussola Groep, een verband van complementaire bedrijven waarbinnen graag en goed wordt samengewerkt.

Bij het onderhouden, aanpassen en uitbreiden van bestaande infrastructuur in de westelijke Randstad specialiseert Sturm zich in het werken in de ondergrond. Zoals de aanleg van rioleringssystemen, het werken in en met verontreinigde grond en het uitvoeren van (complex) bouwkundig infrawerk.

Het samenbrengen van kennis én de implementatie hiervan in de praktijk is de kern van onze activiteiten. Waarbij we, samen met gespecialiseerde partners, in het bijzonder werk maken van een minimale omgevingsimpact, duurzaamheidsaspecten en innovatie.

Interesse?
We zien je cv en motivatie tegemoet! E-mailen kan naar Niels Buijs via
apply@bussolagroep.recruitee.com.

Vragen?
Bel gerust: 06 - 26 010 557.

  • Zaandam, Noord-Holland
Uitvoering
Sturm B.V

of