Overslaan naar content

WERKEN BIJ  DEJONGCEBA

Als nuchtere Noord-Hollanders zijn we praktisch ingesteld. Werk je bij DeJongCeba, dan denk je in oplossingen en stroop je de mouwen op. Uitdagingen pak je beet, samen gaan we ervoor. Vanzelfsprekend in samenwerking met de klant, collega’s en andere betrokken partijen. Wil jij dat ook? We heten je van harte welkom.

Passie voor ons vak

Een fijne werkomgeving, dat is belangrijk. En fijn werken bij DeJongCeba doe je zij aan zij met andere gepassioneerde vakmensen. We leren van elkaar, gunnen ieder z'n succes en vieren die samen. Met een gezonde dosis motivatie zetten we ons als team in voor mooie projecten. In opdracht van bijvoorbeeld gemeenten, aannemers en tuincentra. Dat doen we al 40 jaar. En met succes!

Stratenmaker(s)
Op locatie
  • Opmeer, Noord-Holland, Nederland
Vakman GWW
Op locatie
  • Opmeer, Noord-Holland, Nederland

OPEN SOLLICITATIE

Op dit moment zijn wij actief op zoek naar mensen voor bovenstaande vacatures. Maar daarnaast komen wij natuurlijk altijd graag in contact met mensen die graag bij ons willen werken en die iets kunnen toevoegen aan ons team. Staat er dus geen vacature tussen die voor jou van toepassing is, laat dit jou er dan niet van weerhouden om ons een berichtje te sturen.

Mail Stef op sweijers@dejongceba.nl