Overslaan naar content

WERKEN BIJ STURM

Wie kennis maakt bij Sturm, bouwt aan carrièrekansen.

Niet zomaar een infra-aannemer

Werken bij Sturm is eigenlijk een vak apart. Als specialistische infra-aannemer focussen wij immers op bijzondere disciplines. Onze opdrachtgevers –met name grote en kleinere overheden, projectontwikkelaars en aannemers– verwachten van Sturm passende, waar mogelijk innovatieve oplossingen. Daarvoor is kennis nodig, die we zelf maken en graag delen. Van onze medewerkers verwachten we daarom veel professionele nieuwsgierigheid. Maar ook de ambitie om voortdurend te groeien in kennis en een breed gamma aan vaardigheden. Een uitdagende werkomgeving dus!

Vacatures

Sturm is altijd op zoek naar talenten die graag kennis vergaren en deze overdragen aan collega’s, klanten en relaties. Herken jij jezelf daarin? Neem gerust contact op!

Zaandam

Stagiair / Afstudeerder
Op locatie
  • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
Uitvoerder
Op locatie
  • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
Vakman GWW
Op locatie
  • Zaandam, Noord-Holland, Nederland
Werkvoorbereider
Op locatie
  • Zaandam, Noord-Holland, Nederland

Wij zoeken met name:

___

MBO'ers en HBO'ers met een afgeronde studie civiele techniek

___

Doeners en denkers met relevante werkervaring

___

Studenten die een inspirerende stage zoeken

Visie: innoveren, samenwerken, kennis vergaren en overdragen

Sturm is steeds op zoek naar infratalent dat aan zijn of haar carrièrekansen wil bouwen. Talenten die graag kennis vergaren en deze overdragen aan collega’s, klanten en relaties. Die samenwerking als een hoeksteen van vooruitgang zien en innovatie als marsroute naar de toekomst. Voldoe je aan dat profiel? Dan kun je bij ons rekenen op een stimulerende, positieve werkomgeving. Sturm is een dynamisch bedrijf dat denken én doen hoog in het vaandel heeft. En dat medewerkers stimuleert om voortdurend door te groeien.

Educatie, welzijn en persoonlijke groei

Sturm staat voor educatie, welzijn en persoonlijke groei. Wij dragen zorg voor aangename werkomstandigheden, waarbinnen eigen initiatief wordt beloond. Verder moedigen wij, naast interne kennisontwikkeling, ook aanvullende externe educatie nadrukkelijk aan. Waar mogelijk ondersteunt Sturm de inzet van medewerkers, zowel praktisch als financieel. Zo ontwikkelen wij bijvoorbeeld, in het kader van de verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd, programma’s voor duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Ook zijn wij een erkend leerbedrijf. Jonge werknemers krijgen, naast hun schoolprogramma, de gelegenheid zich te bekwamen in het vakgebied.

Lijkt het je wat, een baan bij Sturm?

Dan ben jij misschien wel één van onze nieuwe kennismakers! We zijn benieuwd naar jouw visie op infrastructuur, innovatie en duurzaam ondernemen. Stuur je open sollicitatie, motivatie en CV naar sweijers@sturmzaandam.nl óf maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. Je bent van harte welkom!