Overslaan naar content

Werkvoorbereider

 • Zaandam, Noord-Holland
BedrijfsbureauSturm B.V

Over deze vacature

Jij weet als geen ander dat een goede voorbereiding het halve werk is. Ga jij binnen Sturm, een specialistische infra-aannemer, met diverse regionale projecten, de uitdaging aan?

Werk in voorbereiding én in uitvoering
Jij bent op je best als je werkt in bouwteam(achtige constructies) en jij schakelt moeiteloos van voorbereiding naar uitvoering. Samen met het projectteam bereid je projecten voor met als doel het werk efficiënt en veilig uit te voeren. Nauwgezet bewaak jij de planning, het budget en de kwaliteit. De projecten van Sturm bevinden zich vooral in Noord-Holland en Zuid-Holland (Randstad).

Wat neem jij mee

Werken bij Sturm is eigenlijk een vak apart.
Als specialistische infra-aannemer werken we het liefs in en onder de grond. Dit is waar we goed in zijn:

 • Aanbrengen van riolering
 • Werken met en in verontreinigde grond
 • Uitvoering van complex bouwkundig infrawerk


Uiteraard bieden wij jou bij Sturm goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw & Infra. Met een auto van de zaak, laptop, telefoon en diverse ICT- oplossingen ben jij klaar voor elk project en elke werkdag! Bij ons op kantoor werken is gezellig, laagdrempelig en iedereen kent elkaar. Natuurlijk houden wij graag rekening met privé afspraken en bieden wij jou flexibiliteit, een keer thuis je werkdag opstarten of afsluiten is mogelijk. 

Jij komt te werken binnen een bedrijf waarin een mooie mix is van jong talent en ervaren vakmensen. Jij wordt voortdurend gestimuleerd om je door te ontwikkelen. Naast interne kennisontwikkeling bieden wij ook aanvullende externe educatie op maat aan.

Wat zeggen jouw toekomstige collega’s over het werken bij ons?

 • 95% van ons beveelt ons aan als werkgever;
 • Wij hebben veel plezier in ons werk;
 • Wij voelen ons gehoord, gesteund en vrij om vragen te stellen;
 • Wij kunnen meedenken over de toekomst van het bedrijf;
 • Wij zijn trots op de werksfeer, omgang met elkaar, ons materieel en de regionale projecten die we samen maken!

"Bij Sturm is het erg laagdrempelig, zeggen waar het op staat kan hier, de deur staat bij iedereen open, tot aan de directeur. We zijn een jonge en enthousiaste groep. We hebben allemaal hetzelfde doel, we doen het echt samen!"


Jij beschikt over:

 • Een afgeronde mbo- of hbo-opleiding in grond-, weg- en waterbouw of civiele techniek, aangevuld met een aantal jaren relevantie werkervaring;
 • Ervaring met calculatiesoftware (Metacom of gelijkwaardig) en kennis van of affiniteit met Autocad, Revit of andere tekensoftware;
 • Ervaring met het schrijven van EMVI- of werkplannen;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Het is verder prettig wanneer je bekend bent met de dynamiek en hectiek op projecten en van tijdsdruk niet in paniek raakt. In jouw functie komt een analytische en oplossingsgerichte werkhouding dan ook goed van pas. Verder help je bij het ontwikkelen van anderen. Dat laatste vinden we extra belangrijk. Alles wat we doen bij Sturm, doen we namelijk samen. Van jou verwachten we daarom dat je samenwerkt, met aandacht voor je collega's. 

Kom jij ons team versterken?
Zie jij het helemaal zitten om als Werkvoorbereider aan de slag te gaan bij Sturm? Solliciteer dan direct via de solliciteren button hiernaast.

Wil je meer informatie of voldoe je niet helemaal aan dit 'plaatje', maar denk jij toch de persoon te zijn die wij zoeken? Neem dan ook contact op met Stef Weijers via apply@bussolagroep.recruitee.com, wij denken graag in mogelijkheden!

 • Zaandam, Noord-Holland
Bedrijfsbureau
Sturm B.V

of